Mérőeszköz kalibrálás kéne?

Mérőeszköz kalibrálás

Ha valaki autószervizet tart fent, akkor sok minden más mellett arról is gondoskodnia kell, hogy az ott található mindenféle eszköz, felszerelés megfelelően karban legyen tartva. Ebbe természetesen a csavarkulcsoktól kezdve többféle mérőeszköz is benne foglaltatik, hiszen utóbbiaknál is elvárás a pontos, rendeltetésszerű használat. Amennyiben mérőeszköz kalibrálás kellene, úgy érdemes a Tools Controlt választani a munka elvégzésére!

Miért döntsön a Tools Control mellett?

Azért, mert mindenképpen időt és pénzt tud magának spórolni azzal, ha a szükséges munka elvégzésre kerül. Gondoljon csak bele: ha a mérőeszközök kalibrálása megtörténik, akkor ott megfelelően üzemelő géppark várja a szervizelendő gépjárműveket – ennélfogva leállásra, üzemzavarra sem igen kell számítani. A kalibrálásra emiatt mint megtérülő, hosszútávú befektetésre kell gondolni, amely szükséges lesz ahhoz, hogy az Ön szervize minőségi szolgáltatást tudjon nyújtani.

Hol kerülnek elvégzésre a szükséges vizsgálatok?

A Tools Control saját, jól felszerelt laboratóriummal rendelkezik, ahol a megfelelő felülvizsgálatokat minden további nélkül meg lehet oldani. Természetesen egy labor felkészült szakemberek nélkül mit sem érne; szerencsére a cég ezen a téren is rendelkezik az elvárt feltételekkel. Így aztán évi több, mint 10 ezer eszköznek a vizsgálata tud megtörténni, amely bizony figyelemre méltó számadat.

Mi tartozik hozzá a szolgáltatáshoz?

Akkreditáció, hitelesítés, joghatással való mérések, kalibrálás, újrakalibrálási idő érvényességének beállítása, ellenőrzés – ez mind. A Tools Control közel 130 különféle típusú berendezést képes a szükséges kereteken belül megvizsgálni, felmérni. Mindegy, hogy nyomásmérőkről, vákuummérőkről, nyomatékkulcsokról, tolómérőkről vagy éppen indikátorórákról van szó, a cég repertoárjában az alábbi berendezéstípusokra mind van megoldás.

Hogyan tudja igénybe venne a Tools Control munkáját?

Első körben fel kell venni a kapcsolatot a céggel, majd árajánlatot kell kérni! Mindez telefonon, e-mailben, a rendelkezésre álló webes felületen vagy éppen személyesen is meg lehet tenni. Az elérhetőség megadása után a közös munka hamarosan kezdetét is tudja venni – mindenki megelégedésére.

Dolgozzon a legjobbakkal, dolgozzon a Tools Control Kft. felkészült csapatával!