A Fitocavallo segítséget nyújt

Szponzorált tartalom

Fitocavallo

Aki került már kapcsolatba lovakkal, az tudja mennyire érzékenyek. A legkisebb változásra is azonnal reagálnak és hamar nyugtalanok lesznek. Azonban, a gondokkal nem lehet állandóan az állatorvoshoz szaladgálni, tehát inkább a Fitocavallo gyógynövényes keverék mellett érdemes letenni a voksot. Ha a tünetek nem súlyosak, akkor a rendszeres adagolás hatására, akár meg is szűnhetnek.

A beszerzésre a fito-store.com honlapon nyílik lehetőség. Összeszámolni is nehéz, hányféle választási lehetőségük van a gazdáknak. Sor kerülhet a használatra nehezített légzés és tüdőtágulat esetén. Amennyiben a problémát a lóasztma okozza, akkor csak a kellemetlen tünetek enyhítésére nyílik lehetőség a Fitocavallo Asima-Hot segítségével.

A légzést nehezítheti még a letapadt nyálka, amiért általában az allergia a hibás. A Corst Start az édeskömény, a kakukkfű és a fekete kömény segítségével igyekszik jobbá tenni a ló állapotát. Szintén fontos szerepet kap az emésztésjavítás, mert gyakran előfordul súlyvesztés és görcsölés, ami főleg a hideg számlájára írható. A Nospas nevet viselő Fitocavallo készítményben kamilla, gyömbér és édeskömény van. A versenylovaknál az edzés hatására izomláz léphet fel.

A Relamus-D javítja az izmok anyagcseréjét, illetve a keringést, ezért gyorsabban búcsút lehet inteni a kellemetlen tüneteknek. A töredező paták komoly gondokat okozhatnak, tehát ilyenkor is érdemes a Fitocavallo segítségéért folyamodni. A citromfűből, csalánból és kökényvirágból álló Blof előnyös hatást gyakorol rájuk.