A padlószőnyeg sok helyen előfordul

Szponzorált tartalom

Padlószőnyeg választék

A lakások és irodák padlózatának burkolására többféle megoldás is létezik. A gyártók igyekeznek minden igényt kielégíteni, hiszen sok felmerül, amikor a megfelelő döntést meghozzuk. A padlószőnyeg mellett, a hidegburkolatok valamint a laminált parketta is népszerű, továbbá a műanyag padlók is egyre életképesebbek.

Léteznek még gyerekcipőben járó, öntött poliuretán rendszerek is, amelyeknek csak a fantázia szab határt. A padlószőnyeg jellemzően a kevésbé frekventált helyeken fordul elő, mint irodák, gyerekszobák vagy társalgók esetében. A közvetlenül betonra vagy a már meglévő parkettára is rá lehet teríteni, illetve le is szokás ragasztani, hogy véletlenül se mozduljon el. A padlószőnyeg választék óriási, ez pedig azzal jár, hogy rengeteg színben és mintázattal elérhető a szakáruházak kínálatában. Az általában 4 méter széles tekercsekből könnyen ki lehet számolni a szükséges mennyiséget, amit gyakran házhoz is szállítanak a forgalmazók. A padlószőnyeg könnyen szabható, vágható, darabolható. Mivel a szövés technológiájából fakadóan, nem jellemző a szálak egyirányú dőlése, tehát bármilyen irányban lefektetethető.

Ez megkönnyíti a telepítést. A padlószőnyeg szegélyezését általában a helyszínen megoldják felár ellenében, ha szükséges. A telepítés faltól falig szokott működni, ezért szükséges valamilyen szegély is, ami esztétikusan eltakarja a padlószőnyeg és a fal illesztésénél a réseket. A domexszonyeg.hu webáruház óriási választékban kínálja a szebbnél-szebb darabokat a vásárlóknak. Érdemes ellátogatni és böngészni a termékek között.