Minőségi önfelszívó szivattyú rendelése online

Szponzorált tartalom

Önfelszívó szivattyú

A fúrt és ásott kutakból a vizet az automatikus vízellátó rendszerekbe, öntözőrendszerekbe valamilyen szivattyúval lehet felszívni. Az önfelszívó szivattyú feladata pontosan ez, vagyis eljuttatni a rendszerbe a kútban található vizet. A folyamatos és jó működés érdekében, a gyártók odafigyelnek az esztétikus dizájn mellett arra is, hogy az önfelszívó szivattyú működése csendes maradjon és a motor hő-védelemmel legyen ellátva a gondtalan működés érdekében.

Felmerül sokakban a kérdés, hogy a vízen kívül a szivattyúk pumpálhatnak-e más folyadékokat is. Igen, azonban az önfelszívó szivattyú esetében a vízen kívül csakis semleges folyadékok jöhetnek szóba, amelyek nem károsítják a gép alkatrészeit, elsősorban a motort. Nagymennyiségű levegővel vagy gázzal telített víz, esetleg semleges folyadék szivattyúzására is alkalmas, mivel a légtelenítő szelepnek köszönhetően, a levegő és gázok könnyedén és folyamatosan leválaszthatóak, így marad zökkenőmentes a szerkezet működése. A Nimbusz-Ang Kft. weboldalán sok más típusú szivattyú is megtalálható. A keringető szivattyúk megrendelésénél például ingyenes házhozszállítás is jár. A Nimbusz-Ang Kft. fő értékesítési területe az épületgépészet Székesfehérvár területén és azon kívül is, ami elsősorban annak köszönhető, hogy a cég webshopja az ország bármelyik pontján elérhető az interneten keresztül, noha székhelye az említett településen található. A különféle acéllemez radiátorokon túl, innen szerezhető be a leghamarabb a különféle alubetétes vagy KPE csőrendszerek, a biztonsági szerelvények, csaptelepek és bekötőcsövek, radiátorszelepek és nem utolsósorban az öntöttvas fittingek.

Az épületgépészethez tartoznak a fűtést keringető szivattyúk is, ugyanakkor itt könnyedén lehet új termosztátokat rendelni. Épületgépészet Székesfehérvár területén személyesen, valamint országosan a webshopon keresztül, a Nimbusz-Ang Kft. segítségére bárhol és bármikor számíthat! Érdeklődjön az oldalon a készleten lévő termékek, az újdonságok vagy az aktuális leárazások felől is!