Szükséges az állólámpa az olvasáshoz

Szponzorált tartalom

Állólámpa

Nincs is annál jobb, mint amikor egy hosszú napot követően lehuppanunk a kedvenc fotelünkbe és a kezünkbe veszünk egy izgalmas könyvet. Praktikus, ha van mellettünk egy rögtön felkapcsolható állólámpa, mert így biztosan jól fogjuk látni a betűket. Lehetőleg minél hamarabb szerezzünk be egyet az alampa.hu weboldalról, mert itt kedvező feltételekkel lehetséges a vásárlás.

Döntsük el, hogy melyik stílust fogjuk előnyben részesíteni. A legtöbb esetben modern változatban nyílik lehetőség a rendelésre. Van még a kínálatban klasszikus, illetve mediterrán állólámpa is. Főként a fehér, a bronz, a fekete és a króm dominál a készletben. Nem kell lemondanunk a vásárlásról akkor sem, ha inkább a vidámabb árnyalatokat szeretjük. Többek között piros, rózsaszín és lila színben lehetséges a vásárlás.

Meg kell fontolnunk azt is, hogy milyen fényforrás használata lenne a legelőnyösebb. Az állólámpa általában LED, halogén vagy hagyományos izzóval üzemeltethető. A legtöbbször E27 vagy E14 foglalatban kell ezeket megvásárolni. Vigyázzunk, mert a kínálatban található néhány G9 és GU10 égő. Az IP védelem szempontját is figyelembe kell vennünk. Van néhány IP 23-as modell is az oldalon. Nem feledkezhetünk meg az árak megemlítéséről sem.

Egy átlagos állólámpa a honlapon 5980 Forinttól kezdődően vehető meg jelen pillanatban. Törekedjünk az akciók kihasználására, mert így spórolhatunk! Érdemes elgondolkodnunk a lávalámpa kipróbálásán, amikor hangulatvilágításra van szükségünk. A klasszikus búrás megoldás is szóba jöhet. Akkor sem leszünk bajban, ha szeretjük a különleges formákat. Ma már szinte bármilyen állólámpa és más világítótest beszerezhető a netről.