Egy hely, ahol addiktológiai szakember segít a leszokásban.

Szponzorált tartalom

addiktológiai

addiktológiai

Nehéz olyan helyet találni, ahol egy alkoholizmussal küzdő személy fel tud épülni. Hazánkban az alkoholizmusról nem esik elég szó, pedig hatalmas probléma. Rengetegen küzdenek ezzel, sokan halnak meg az alkoholizmus valamely hatásában, rengeteg a májbeteg, akik az alkohol miatt váltak beteggé, mégsem beszélünk eleget erről a gondról.

Szerencse, hogy van mg olyan hely az országban, ahol kiemelt figyelmet és megfelelő kezelést kapnak az alkoholisták. Az alkoholizmus egy kellemetlen függőség. Nehezen lehet róla leszokni, de nem lehetetlen, főleg, ha egy addiktológiai szakember is segít a leszokásban.

A www.felepulok.hu oldalon láttam, hogy ennél a cégnél egy addiktológus osztályvezető is segít a betegeknek a leszokásban.

Fontos, hogy legye egy olyan addiktológiai szakember a betegekkel, aki tapasztalt és segíteni tud, ha valami gond lép fel. Olyan addiktológiai orvosra van szükség, aki a dolgok mélyére ás és igyekszik megszüntetni nem csak magát a függőséget, hanem a függőséget kiváltó indokot is.

Például, ha egy trauma miatt kezdett inni a páciens, akkor a trauma feldolgozásában is segíthet egy ilyen addiktológiai szakember.

Ennél a cégnél van lehetőség egyéni és családos konzultációra is, de ha valaki nem lát más megoldást, akkor egy 28 napos felépülési terápián is részt lehet venni. Ez egy bent lakásos, elvonó szerű felépülési program, ahol a pácienseket folyamatosan figyelik, a segítségükre vannak és segítenek nekik abban, hogy végleg le tudják tenni az alkoholt.

Sok emberen segítettek már ezek a szakemberek, akik közt van olyan személy, aki szintén a függőségeiből gyógyult ki. Így biztos, hogy a páciensek jó kezekben vannak, hiszen olyan emberek segítenek nekik, akik közel ugyanazzal a problémával küzdöttek.

Szerencse, hogy van ilyen hely Magyarországon, és tudnak segíteni a bajba jutott embereknek.