A rooibos tea szokatlan íze

Szponzorált tartalom

Rooibos tea

Megfelelő helyen járnak a teakülönlegességek kedvelői, ugyanis az internet tartogat nekik néhány meglepetést. Például, a rooibos tea az utóbbi időben vált ismertté, az érdekes ízének köszönhetően.

Az Afrikából származó fokföldi rekettye felhasználásával készült. A bulkshop.hu weboldalon szálas formában vásárolható meg. 200 grammos kiszerelésben van lehetőség a megrendelésére. Rengeteg ásványi anyag található benne, ezért érdemes a rooibos tea fogyasztása mellett dönteni.

Különleges, vöröses színben pompázik. Mivel csak kevés polifenolt tartalmaz, ezért igen sokáig eltartható. Az íze kissé édeskés, tehát nem muszáj hozzá cukrot vagy mézet adni.

Nincs benne koffein, ezért este is bátran lehet belőle inni. Az ára a megszokottnál valamivel magasabb, de a kipróbálása érdekében tanácsos pénzt szánni a megvásárlására. A rooibos tea hamar a család kedvence lesz, a finom aromájának köszönhetően. Csupán egy csapott evőkanál teafű kell az ital elkészítéséhez, ezért a megvásárolt mennyiség igen sokáig elég.