Az induló vállalkozásoknak segítségükre lehet a székhelyszolgáltatás

Szponzorált tartalom

székhely szolgáltatás budapest

székhely szolgáltatás budapest

De nyilván nem csak az induló vállalkozásoknak, hanem az éppen változó, gyarapodó vállalkozásoknak is, vagy tulajdonképpen bárkinek, akinek éppen úgy mozdul az élete, hogy nem tudja a korábbi bejelentett helyen tartani a vállalkozását. Számtalan példát tudnék erre mondani, éppen ezért most inkább nem is kezdek bele, mert nem ezzel a céllal kezdtem bele ebbe cikkbe. Sokkal inkább azért, hogy egy kis kezdőlökést adjak a keresgéléshez, vagy ötletet a székhelyszolgáltatás lehető legjobb kiaknázásához. Nálam ugyanis a szekhelyszolgaltatas24.hu a befutó szolgáltató ezen a téren.

Szükségem volt erre a lehetőségre a közelmúltban, ezért a székhely szolgáltatás budapest területén, amelyet többek között kínálnak, nekem szólt. Felvettem velük a kapcsolatot, megkaptam minden információt előbb telefonon, aztán utána e-mailre váltottunk, hogy minden hivatalos és szükséges dokumentumot elolvashassak, majd kitölthessek a szükséges információkkal. Végül szerződéskötésre került sor, és azóta is minden a megbeszéltek szerint zajlik a szolgáltatást illetően.

A budapesti irodákat egyébként tárgyalóként is igénybe lehet venni a szolgáltatást megrendelőknek, így előfordult már, hogy a duna-parti irodában volt egy üzleti megbeszélésem. Kicsit én is megilletődben, hogy ilyen szép környezetben tarthattam a találkozót, de mindenképpen jó hatással volt a megbeszélés végkimenetelére.

A fővárosi székhelyért egyébként 29 900 forintot fizettem plusz áfa, amiért félévnyi szolgáltatást kapok. Ehhez járt grátisz még egy hónap, aztán majd újra meg lehet kötni a szerződést a hosszabbítással kapcsolatosan. Nekem nagyon jól jött ez a lehetőség, de van még hová bővülni nekem is. Ugyanis arra is van mód, hogy szintén a szekhelyszolgaltatas24.hu oldalán keresztül olyan helyre foglaljunk székhelyszolgáltatást, ahol nem kell iparűzési adót fizetni. Nyilván ez annak éri meg, aki már akkorára nőtt, hogy az IPA mértéke komoly adót jelent. De persze jó, hogy itt erre is van lehetőség, hiszen ki tudja, lehet, hogy 1-2 éven belül már nekem is módosítanom kell a székhelyemet eszerint. Érdemben nem is kerül sokkal többe, mert 10 ezer forint a különbség a kétféle szolgáltatási csomag között.

Sok hasznos dologra felhívják a figyelmet a weboldalon, van egy kis cégbemutató is, illetve óva intő sorokat is olvashatunk, amelyek a székhely jogszerűségének fontosságára hívják fel a figyelmet. Ha szeretnétek kicsit közelebb kerülni ahhoz, hogy miért van ennek ekkora jelentősége, szerintem érdemes kicsit bogarászni a szekhelyszolgaltatas24.hu oldalt. A cégről is olvashattok, illetve arról is, hogy milyen nemzetközi minősítése van arra vonatkozólag, hogy mennyire megbízható (megsúgom, majdnem a legjobb). A székhely szolgáltatás budapest területén és Pest megyében egyaránt elérhető, tehát akinek szüksége van erre a típusú segítségre, annak jó eséllyel szerencséje lesz, ha hozzám hasonlóan ezt a vállalkozást választja a székhelyszolgáltatás megkötését illetően.