Fronius Symo integrált adatkommunikációval.

Szponzorált tartalom

Fronius Symo

Fronius Symo

A napenergia szinten bárhol rendelkezésünkre állhat a világ bármely pontján. Ahhoz azonban, hogy mindezt hasznosítani tudjuk, szükség van a napelemekre. Hozzájuk tartoznak az inverterek, amelyek átalakítják az egyenáramot váltakozó árammá.

Ilyen a Fronius Symo inverter is, amely mind a magán háztartásokhoz, mind ipari létesítményekhez biztosítani tudja a tiszta energia elérését! Egy háromfázisú modellről beszélünk, amely egyedi adottságokkal rendelkezik.

Különlegessége a webszerveren történő integrált kommunikáció, amely lehetővé teszi, hogy Wifi, Ethernet vagy WLAN által kommunikálhasson. Ennek köszönhetően lehet optimalizálni a napenergia felhasználását, hasznosítását.

A Fronius Symo további különleges tulajdonsága, hogy transzformátor nélküli, ezen túl hibrid rendszerben is elérhető inverter. A felhelyezését nagyban megkönnyíti kialakítása, amelyet az egyszerűség, kompaktság jellemez. A hátlap kerül első körben felhelyezésre, majd ebbe pattintható maga a készülék, melyet beüzemelni és szervizelni is könnyebb ezáltal!

Napelem kalkulátor segítségével lehetőség van arra, hogy minden épület esetén megtalálhassuk a legjobb megoldást, ami optimális számunkra. Az adatkommunikációs csomag egyfajta alapfelszereltség a Fronius Symo modelleknél, ahol mindegyik termék esetében, melyet a gyártó kínálatában megtalálunk!