Jön az Új év, van bőven mire emlékezni 2020-ból!

Szponzorált tartalom

lánybúcsú

lánybúcsú

Az idei év tele volt eseményekkel az életemben. Szinte mindenkit kivétel nélkül megviselt a világjárvány, amivel még mindig hadban állunk, de nekem ennek ellenére is rengeteg emlékezetes momentuma volt az évnek.

Még az év elején sikerült eljutnom egy koncertre külföldre, akkor még nem voltak korlátozások, még senki sem vette komolyan a járványt, majd a járványügyi szabályozások enyhülésekor még egyszer el tudtam menni külföldre, déli szomszédunkhoz látogattam el a barátaimmal, de ezenkívül is számos belföldi utazáson, programon vettünk részt.

Évek óta először eljutottam a fővárosi állatkertbe, életemben először pedig meglátogattam a nyíregyházi állatkertet, több alkalommal lementünk a Balatonra is és a Tápióságban is eltöltöttünk pár napot.

De mi volt a legemlékezetesebb? Mondhatnám bármelyik külföldi utamat, de volt ennél sokkal izgalmasabb programban is részem, ugyanis a legjobb barátnőm az idén házasodott, még a vírushelyzet sem tudott közbeszólni.

Az esküvő csodálatos volt, olyan volt az egész, mint egy álom, de mégis az esküvőt megelőző lánybúcsút élveztem a legjobban.

A lánybúcsút ugyanis a balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/oldal szervezésében egy vitorlás hajón tartottuk meg.

Hihetetlen élmény volt. A balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/ Balaton térségi rendezvények szervezésével és vitorláshajók bérbeadásával foglalkozik, ennek a kettőnek a fúziójából született meg a lánybúcsú vitorláson.

A vitorlázás egyébként hihetetlen élmény, a cég pedig mindent megtett annak érdekében, hogy felejthetetlen legyen a program. Korlátlan italfogyasztással, egy szuper jófej kapitánnyal és buli belépőkkel gondoskodtak arról, hogy sokáig emlegessük még a csodás éjszakát.

Szerencsénk volt, hiszen én szerveztem a bulit és mindenre gondoltam, lehetett egyezkedni a szervezőkkel, mindent megszereztem, amit csak szerettünk volna. A barátnőm nagyon szereti az unikornisokat, ezért ilyen témájúra díszítették fel a vitorlást, ami egész nap a rendelkezésünkre állt, oda mentünk vele, ahova csak akartunk, és a Balatonon senkit sem zavart, hogy mi hangosan bulizunk.

A vitorlásról leugrálva pedig nyugodtan pancsolhattunk a nyílt vízen.

Szerintem nagyon jó, hogy ilyen különleges programok is vannak a Balatonon, hogy van egy cég, aki igazán felejthetetlenné teszi a házasság előtti éjszakákat.

A vitorlásban aludtunk, és az átmulatott éjszaka után, reggel a cég szervezésében egy wellness szállóban lazítottunk, itt készültünk fel az esküvőre.

Itt tudják, hogy mitől jó egy lánybúcsú, hiszen igazából csak alkohol, egy rakás barátnő, egy vitorlás, és pár belépő szükséges hozzá a Balaton legmenőbb bulihelyeire.

Az egész évben ezt élveztem a legjobban, nagyon jó volt a vitorláson bulizni a barátnőimmel, szuper volt a szervezés- Szerencsénk volt az idővel is, bér rossz idő esetén a cég egy privát kis bárba teszi át a vitorlás helyett a bulit, ami szintén jó lett volna, de azért a vitorlás mégis egy kicsit extrább.

Élveztem, hogy én szerveztem a bulit, hogy folyamatosan egyeztettem a céggel, hogy egy felejthetetlen éjszakát töltöttünk együtt a barátnőimmel, és nagyon jókat buliztunk. Igazi profi cég, akik mindenféle rendezvény lebonyolításában tudnak segíteni. Olcsón dolgoznak, nagyon lelkiismeretesek és megbízhatóak, szóval bátran ajánlom őket, bármilyen rendezvényről is van szó, hiszen nekik köszönhetem az év legemlékezetesebb eseményét.