Mit kell tudni az autókölcsönzésről?

Szponzorált tartalom

Autókölcsönzés könnyen

Egyre többen bérelnek ki egy autót, ahelyett, hogy beülnének egy taxiba, amikor megérkeznek a Liszt Ferenc repülőtérre egy kirándulás vagy üzleti tárgyalás után. Számos oka van annak, amiért az autókölcsönzés jelenti a megbízható, olcsó és sok egyéb téren megfelelő lehetőséget. Az egyik nagy előny, hogy az ember a repülőtéren nyugodtan fizethet valutával, a napi közép árfolyamon. A bérlő még a kauciót is kifizetheti valutával készpénzben.

Ennek köszönhetően a kölcsönzés végeztével átváltás nélkül veheti át kifizetett depositját a kuncsaft. Azonban az autókölcsönzés esetén egyesek észben kell tartsák, hogy ez a cég fenntartja a jogot, hogy bizonyos valutákat nem fogad el. Az autókölcsönzés természetesen megoldható dollárban, fontban és euróban. Annyit még tudni kell, hogy a bérlet tárgyát képező személyautón 10% CASCO önrész van a biztosító részéről meghatározva. Mindezekkel együtt, az autobérlés Budapest repterén igazán egyszerű lesz. Az EU-n kívülről ide látogató ügyfélnek az autókölcsönző megállapíthat magasabb kauciót is. Ez alól kivételt jelenthet az, ha a bérleti szerződésben egy magyar állampolgár is rögzítésre kerül bérlőként. Ha valakinek valami nem tiszta, esetleg szeretne még többet megtudni erről, forduljon nyugodtan a Car Rent ügyintézőjéhez! Amikor valakinek más okból a célja az autobérlés Budapest városában, akkor szeretné tudni a kuncsaft, hogy van-e autópálya matrica a verdán? Természetesen mindegyik, a cég által kínált bérautó éves autópálya matricával bír.

Ennek hála az ügyfélnek ezzel nem kell foglalkoznia, amikor egy hosszabb hazai útra indul és az autópályán akar haladni. Lényeges infó lehet a külföldi, autobérlés Budapest szolgáltatást tekintve, hogy az autóra szükséges pálya használati díjat kell fizetni, mert a verdák csakis hazai matricával rendelkeznek. Mindezeket tudva, belátható, hogy ennél a vállalkozásnál tényleg egyszerű és még olcsó is az autobérlés Budapest szolgáltatás, ami meg is magyarázza, hogy miért élnek olyan sokan ezzel a lehetőséggel.