Steppelt férfi télikabát zsebekkel

Férfi télikabát

Az urak sem szeretnének vacogni a hideg őszi és téli napokon, ezért szükségük van meleg öltözetre. A férfi télikabát biztosan elnyeri a tetszésüket, hiszen kiváló védelmet nyújt a hideg ellen.

Nagyméretű zsebekkel rendelkezik, tehát egyszerűen bele lehet rakni a zsebkendőt, a telefont vagy a lakáskulcsot. Az ujjánál és a derekánál található szűkítő patent. Igény esetén levehető róla a szőrmegallér. Cipzárral nyitható és zárható a férfi télikabát. A belseje béléssel van ellátva. M mérettől kezdődően vásárolható meg az internetről.

Az elején és az ujján található egy-egy fémcímke. Inkább sötétebb színekben lehet megvásárolni. Az urak a fekete és a szürke változatát nagyon szeretik. Poliészter felhasználásával készült. Kiváló minőségben kapható a webáruházban.

A férfi télikabát kiszállítása ingyenes, tehát ebből a szempontból is megéri az internetről vásárolni. Vehető még hozzá sapka, sál, illetve pulóver. Így igazán stílusos lesz a kinézet, tehát mindenképpen megéri odafigyelni az öltözködésre.