Vakolható tokos redőny megoldások.

Szponzorált tartalom

vakolható tokos redőny

vakolható tokos redőny

Amikor beépített árnyékolót szeretnénk az otthonunkba, a legjobb megoldásokkal még mindig a redőnyök tudnak szolgálni. Ezek a remek szerkezetek gondoskodnak róla, hogy komfortosabb legyen az otthonunk. Már az építkezésnél számolt a a beépítésével? Utólag szeretné redőnyözni otthonát? Minden megoldható, csak mérni kell!

Mekkora helyet foglal el a redőnytok? A vakolható tokos redőny méretek a Redőnyben Otthon honlapján részletesen megtekinthetők mind az alumínium, mind a műanyag redőnyökre vonatkozóan. Az itt található tekeredési táblázat, valamint méretezési adatok lesznek a segítségére, amennyiben ezt az árnyékolót választja.

A szabvány nyílásokkal kapcsolatban talán könnyebb dolga lehet, azonban ha valakinek egyedi méretekkel kell számolnia, úgy mindenképp célszerű szakembert hívni már az első lépéseknél. A redőnyös szakember pontos méréseket végezve határozza meg, milyen lehetőségek lesznek a redőny méreteit illetően.

Az általánosságban előforduló méretekhez soroljuk, amikor a vakolható tokos redőny 39 mm palásttal és 40 mm-es tengellyel rendelkezik. Ezekhez az adatokhoz a tokméret, a redőny maximum magassága sima és kombi termékeknél nyújt tájékoztatást az oldalon található táblázat.

A vakolható tokos redőny beépítését utólag is meg lehet oldani egy esetleges ablakcsere esetén. Ilyenkor szépen a fal síkjába lehet vakolni a redőnyt, amelynek tokja nem marad szem előtt. Sokkal esztétikusabb és jobban igazodik az épület vonalaihoz, ezért is olyan népszerű. Hőszigetelés szempontjából szuper választás, mert energiahatékonyabbá teszi az ingatlant. Ez a típus is motorizálható, amennyiben arra van igény.

Hatalmas színválasztékból válogathatunk a vakolható tokos redőny vásárlása során, sőt ha szeretnénk, akkor beépített szúnyoghálót is kérhetünk hozzá. Hosszú élettartamot, kényelmes használatot és helytakarékosságot biztosítanak a vakolható tokos redőnyök, amelyek remekelnek a hőszigetelésben és hangszigetelésben egyaránt!