Egyetem után rögtön megalapíthatjuk a saját cégünket

Szponzorált tartalom

székhelyszolgáltatás budapesten

székhelyszolgáltatás budapesten

Az életünknek egy furcsa és sokszor idealizált része szokott lenni, mikor egyetemre járunk. Most már nekem is nosztalgikus visszatekinteni azokra az időkre, mikor a barátaimra vártam a metró megállóban egy péksütivel a kezemben, ami a reggelimként szolgált. A mostani életem már sokkal több szabályból és megszokásból áll, ami nem minden esetben rossz, viszont egyértelműen elvesz a korábbi spontaneitásból.

Ami viszont nagyon nem hiányzik az egyetemből, az a lakhatás és az anyagi bizonytalanság. Voltam olyan szerencsétlen, hogy több nagyon rossz szobatársat is kaptam magam mellé, akik pokollá tették a mindennapos létezést. Az utolsó évben pedig még a járvány is bejött, úgyhogy őszintén, már alig vártam, hogy letudjam ezt az egész egyetemes dolgot. Viszont nem bántam meg, hogy kijártam az iskolát, mivel így most rengeteg plusz lehetőségem van az életben.

Mindez a tudás nem érne azonban semmit, ha nem állna mögöttem egy olyan nagyszerű cég, mint a Székhely Centrum. Gyerekként sokszor álmodoztam arról, hogy egy nap saját cégem lesz. És őszintén, sosem éreztem magamat a helyemen alkalmazottként. Az ötleteim útjába azonban csak az a hosszú jogi út állt, ami egy cég megalapításához vezet. A Székhely Centrum azonban utat mutat nekünk ebben a labirintusban, ráadásul úgy, hogy alapból ki sem kell mozdulnunk a lakásunkból.

Úgy találtam rájuk, hogy az interneten keresgéltem székhelyszolgáltatás budapesten témában. Nemsokára már az oldalukon voltam, ami rögtön megnyert a kinézetével és az átláthatósággal. Ritkán érzem azt, hogy azonnal tudom, hogy mi merre van. Ebben persze az is segített, hogy nem reklámokkal bombáztak minket az első pillanattól kezdve. Helyette már a főoldalon elérhető egy olyan tájékoztató, amelynek elolvasásával egy kicsit jobban meg tudjuk érteni azt, hogy milyen szolgáltatást biztosít nekünk a Székhely Centrum.

Ha azonban konkrétabb információra van szükségünk, akkor elég csak a felső menüt használni. Itt láthatjátok majd, hogy a székhelyszolgáltatáson kívül még milyen egyéb dolgokat lehet elintézni náluk. Azért emelem ezt ki, hiszen ha egyszer találtunk egy megbízható céget, akkor érdemes mindent náluk elrendezni. Engem azonban most főleg a székhelyszolgáltatás budapesten téma érdekelt, úgyhogy rákattintottam az ehhez kapcsolódó menüpontra.

Egy hosszú, száraz szövegre számítottam, helyette azonban egy nagyon jól tagolt tájékoztatót kaptam. Ebből megértettem, hogy miért elengedhetetlen az, hogy a cégünknek jó helyen legyen a székhelye és azt is, hogy mikre érdemes figyelni. Korábban soha nem beszélt velem senki ilyen érthetően ezekről a dolgokról. Így pedig már nem érződött annyira távolinak a cégalapítással kapcsolatos álmom.

Persze arra kíváncsi voltam, hogy a székhelyszolgáltatás budapesten milyen helyeken érhető el. Nem kellett azonban csalódnom, mivel csupa olyan környéket fogunk látni, ahova szívesen megyünk majd. Ennél több infó pedig nem is kellett nekem ahhoz, hogy felkeressem őket, az oldal több részén megtalálható telefonszámukon.

Itt is aggódni kezdtem valamennyire, mivel nagyon nem szeretek ügyintézni. A Székhely Centrum azonban megmutatta nekem, hogy nem kell mindig hónapokat várni arra, hogy az ember kész legyen egy olyan bonyolult dologgal, mint a székhelyszolgáltatás. A kérdéseimet mind megválaszolták és egy pillanatig nem éreztették azt velem, hogy csak az idejüket rabolnám. Ennek pedig az lett az eredménye, hogy sikeresen megalapult a cégem. A székhelyt pedig azóta is tőlük bérlem, amire semmi kifogásom nem lehet.