Új szerződéskötés tervezése streamingszolgáltatóval

Szponzorált tartalom

kézilabda sportstream gyártás

kézilabda sportstream gyártás

Főnököm a ma reggeli értekezleten egy újdonsággal lepte meg az osztályt. A sportcsarnok pénzügyi kereteit átcsoportosítják, nagyobb hangsúlyt fektetünk arra, hogy látszódjunk, új marketing stratégiával fogunk dolgozni. A sportcsarnokunkban egyre több kézilabda meccset fogunk megrendezni többféle korosztályban, és a játszott meccseket interneten fogjuk közvetíteni. Fontos, hogy elérjük a szülőket, ismerősöket, szurkolókat, hogy modernebb eszközöket használjunk a nézőszám növelésre, és ehhez újfajta gondolkodás szükséges.

Ahhoz, hogy ez a terv megvalósuljon, szükségünk lesz egy olyan cégre, aki a kézilabda sportstream gyártás területén nagy tapasztalattal rendelkezik. Egyik kollégám bedobta, hogy a Pélicom cég nyújtja ezen a téren a legjobb szolgáltatást, és javasolja, hogy olvassuk át a weboldalán található információkat, és fontoljuk meg a közös munkát.

Értekezlet után a gépemnél ülve megnyitottam az interneteskozvetites.hu weboldalt, és elmerültem az olvasottakban. Megtudtam, hogy már nagyon sok kézilabdameccset streameltek korábban, és előfordult az is, hogy nézők és szponzorok kérését szolgálták ki, úgy, hogy elvállalták az esemény közvetítését. Kézilabda meccs forgatása során egyszerre akár öt kamera is veszi a mérkőzést. Az egykamrás megoldást egyáltalán nem használják, minőségileg nagyon gyatra közvetítés születne, ha mindent egy emberre próbálnának rábízni. A Pélicomnál csapatban dolgoznak, felkészült szakemberekkel együttműködve, és az eredmény az, hogy a megrendelő televíziós szintű szolgáltatást kap cserébe.

Az oldalon olvasgatva tudtam meg, hogy egy Bajnokok Ligája közvetítés során akár tizenegy kamera is dolgozik a helyszínen, azért, hogy az előírásoknak megfelelően vegye fel az eseményt. Arra, hogy milyen a közvetítés minősége, a legjobb példa a weboldalon megtekinthető Vasas-MTK meccs promóciós anyaga.

Amint belenéztem a felvételbe, magam is láttam, hogy a kézilabda sportstream gyártás profi szakemberekre van bízva a Pélicomnál. Magát a kézimeccset látva, olyan volt, mintha tévében néztem volna az eseményt. Közeli kamerafelvételek mutatták a játékosok örömét vagy bosszúságát. Gyorsan váltották egymást a képek, soha nem maradtam le egyetlen izgalmas jelenetről sem a meccs közvetítése során. Sőt, lassításokkal, gólok visszajátszásával, úgynevezett highlights videókkal tarkították az adást, kiemelve a mérkőzés legfontosabb eseményeit. Egy-egy gól bedobása után feliratozták a góllövő nevét, így tényleg nem maradtam le egyetlen fontos momentumról sem. A végén meginterjúvolták az edzőt, és egy-egy játékos nyilatkozatát is meghallgathattam, tehát összességében teljes volt a sportesemény közvetítése, maximálisan elérték azt a hatást, mintha a tévében néztem volna a rangadót.

Jobboldalon, az ajánlatkérős gombra kattintva, kitölthetek egy űrlapot, amelyben bejelölöm, vagy leírom az igényeimet. Huszonnégy órán belül választ ígérnek, a kapcsolatfelvétel nagyon gyorsan zajlik. Kérdések megválaszolása, a rendezvény helyszínének a felmérése után pedig már konkrét árajánlat is megtörténhet.

Az interneteskozvetites.hu oldal átolvasása után nekem is az volt a véleményem, hogy megtaláltuk azt a céget, akivel közösen tudnánk dolgozni. Kíváncsian várom a további fejleményeket, és nagyon örülök, hogy a csarnokunk ennyire innovatív megoldásokkal tervezi elérni a közönségét.