A régi barátok néha váratlan helyzetekben szorulnak segítségre.

Szponzorált tartalom

a GumiDiszkont webáruházat

a GumiDiszkont webáruházat

A jó barátok mindig ott vannak egymásnak, hogyha kell, legyen az bármilyen szorult helyzet is, szokták mondani… Ezzel maximálisan egyet is értek, hiszen mikor máskor mutatkozna meg, hogy ki mennyire kötődik a másikhoz, hogyha nem egy komplikált szituációban? Ezen eszmefuttatást követve a barátok, vagyis sokszor csak annak hitt emberek jöttek-mentek az életemben, de mindig volt egy néhány fős „kemény mag”, akikkel mindig visszataláltunk egymáshoz valahogyan, akkor is, ha egy ideig elkevert egymás mellől az élet. Ilyen volt régi jó barátom, Bence is, akivel gyakorlatilag a gimnázium óta ismertük egymást és voltunk összenőve, rendszeresen ki is húztuk egymást a bajból az évek alatt… így esett az is, hogy Bence egy napon némileg ingerülten és idegesen keresett fel azzal, hogy egy oldalról megrendelt gumiabroncsait hetek óta nem kapja meg, bár szerencsére utánvéttel kérte, így nem veszett kárba pénze.

Ekkora ajánlottam neki a GumiDiszkont webáruházat, amelyre annak idején én is egy ismerős ajánlása után bukkantam rá. Lévén, hogy gumiabroncsokról van szó, nyilván nem rendeltem tőlük havi szinten, de az eddigi tapasztalataim tisztán pozitívak voltak és másoktól is csak jót hallottam, így Bencének is jó szívvel ajánlottam. Bence abroncsainak szállítása már hetek óta húzódott, ehhez képest a GumiDiszkont kínálatából rendelve, amennyiben a rendelés leadása egy munkanapon még délig megtörténik, akkor jó eséllyel, hogyha házhozszállítással kéri a megrendelő, már másnap ki is érkezik! A fizetés is több módon intézhető, ami azért is jó, hogyha valaki olyan szkeptikus és bizalmatlan a webshopok irányába, mint Bence – amúgy joggal -, akkor kérheti a csomagot utánvétes fizetéssel, de akár személyesen is átveheti és tudja rendezni az anyagiakat ott is. Amennyiben valaki már rutinos, akkor fizethet előre bankkártyával is, én rendszeresen ezt a megoldást választom, hiszen sokkal kényelmesebb és hogyha valamiért nem tudom én átvenni a csomagot, akkor nem kell az átvevő rokonnak vagy ismerősnek helyettem fizetnie.

A webáruház oldala is nagyon könnyen kezelhető, jól átlátható, rendelkezik egy remek kereső, ill. szűrő opcióval is. Nagyon nagy az árukészlet, így erre maximálian szüksége is van a látogatónak. Persze fontos figyelni arra is, hogy rendelésünket ne hagyjuk az utolsó pillanatra, főleg a főszezonban, hiszen ilyenkor az áruházak és a futárszolgálatok egyaránt leterheltebbek az átlagosnál, így a kiszállítás ideje is elhúzódhat.

Bence, mivel az idő már nagyon sürgetett, hallgatott rám és végül nem győzte megköszönni: merthogy a megrendelt, négy darab abroncs a nagykönyv szerint már másnap ki is érkezett hozzá. A minőséggel, a szállítással és az egész rendszerrel ő is maximálisan elégedett volt, azóta is csak a GumiDiszkont jöhet szóba, ha gumiabroncsról van szó!