Csatorna kamerázás és vízszerelés is volt a hétvégén.

Szponzorált tartalom

csatorna kamerázás

csatorna kamerázás

De nem ám! Viszont van az a helyzet, amikor az ember hiába tervez bármit is, az élet felülírja, hogy aztán végül pontosan mi történik. Most is felülírta az élet, mert hogy az történt, hogy én csak laza hétvégére számítottam a családdal, amikor végre pihenünk és esetleg még egy mozi vagy rövid kirándulás is beleférhet. Aztán mindennek a vége mégis az lett, hogy csatorna kamerázás és vízszerelés is volt a hétvégén annak ellenére, hogy erre aztán tényleg senki sem számított.

Megrepedt a falban az egyik vízvezeték, úgyhogy muszáj volt orvosolni a problémát és aztán legnagyobb szerencsémre ez viszonylag gyorsan sikerült is, ráadásul még az állandóan folydogáló wc problémáját is megoldotta egy kalap alatt a házhoz érkező vízszerelő úr. A vizszereles.net oldalon lévő telefonszámot hívtuk, amikor megláttuk, hogy ázik a fal, méghozzá azért, mert ők úgy reklámozzák magukat, hogy akár már egy órán belül kiérnek, ha szükséges. Hát mi most határozottan szükségesnek éreztük, mivel ez az egyetlen fürdőszoba a házban és ahhoz, hogy ne ázzon tovább a fal elzártuk a főcsapot, ami nyilván nem tartható túl sokáig.

A csatorna kamerázás rögtön az érkezést követően jött, hiszen egy gyors helyzetfelismerés után egyértelmű volt, hogy itt most mire lesz szükség. Nos, arra volt szükség, hogy egy kicsi kamerát végig toljanak a csövön egészen addig, amíg meg nem találják benne a hibát. Megjelölték, hogy hol kell kicserélni a csövet, aztán hogy ezért hol kell megbontani a csempét és a falat. Így célirányosan tudtak dolgozni és nem okozott felesleges károkat a fürdőben ennek a pici repedésnek a megoldása. Aztán ha már kéznél volt a szakember, akkor megemlítettük, hogy a wc is folyik. Természetesen erre is pillanatok alatt oda tudta vágni a megoldást, szóval egy kalap alatt sikerült mindkét problémát orvosolni.

A csatorna kamerázás és a vízszerelés nem tartott tovább annál, mint hogy az egész család megnyugodjon, hogy ez a probléma nem a világ vége. Ráadásul az is pozitív csalódásként ért már csak utólagosan, hogy a kapott számlát minden gond nélkül elfogadta a biztosító, tehát ha minden igaz, akkor nemsokára már meg is kapjuk a kifizetett összeget. A vizszereles.net szakembereivel ezek után bármikor szívesen dolgoztatnánk és fontolgatjuk is, hogy a tervezett konyhai felújításunk kapcsán majd újra felkeressük őket egy kis segítségért.