Láthatatlan fogtömés jó áron!

Szponzorált tartalom

fogtömés

fogtömés

A magán fogászatok mindig lépést tartanak a legújabb trendekkel, folyamatosan bővítik szakértelmüket és az aktuálisan legjobb minőségű anyagokkal dolgoznak. 

Ha például fogtömésre lesz szükség, nem kell a rettegett amalgámtól tartani, hiszen az esztétikus fogtömés ára megfizethető! Még csak drágának sem mondható, ha mindazt figyelembe vesszük, hogy milyen előnyöket tud nyújtani!

Régen nem szórakoztak, igaz nem is volt ekkora választék, amalgámmal tömték a fogakat. Igaz, hogy tartós anyag, azonban fémes színe miatt nem túl esztétikus és olyan anyagokat tartalmaz, melyek nem nevezhetőek szervezetbarátnak.

Akár tömés csere vagy szuvas fog tömése miatt kell fogorvoshoz menni, a fogtömés kíméletes és esztétikus megoldásokat nyújt. A Hegedűs Dental Fogászat és Cirkon Központ is azok közé tartozik, ahol a legfontosabb a minőség és a páciens véleménye. Ezzel együtt korszerű anyagokat alkalmaznak a kezelések során, amelyekbe a fogtömés is tartozik.

Minél előbb megy az ember fogorvoshoz, annál kisebb felületet kell majd fúrni és tömni, ezért azt tanácsoljuk, hogy mielőbb keresse fel a fogorvost, ha fáj a foga vagy látható szuvasodást tapasztal!

A Budapest belvárosi rendelő kiválóan felszerelt, ezért gyors, mégis precíz módon tudják ellátni a pácienseket. A fogtömése szinte láthatatlan lesz, hiszen a fényre kötő tömés esztétikailag szinte tökéletesen megegyezik az eredeti fog tulajdonságaival!