Szurkolói póló egy énekversenyre.

Szponzorált tartalom

póló

póló

Niki barátnőmnek gyönyörű hangja van. Minden ünnepségen előad egy dalt, a gimis énekversenyeket pedig sorra nyeri meg. Nagyon szeretne egyszer elmenni egy országos tehetségkutató versenyre, de mivel még nem múlt el 18 éves, a szülei nem engedik meg neki. Nem rég talált egy tiniknek szóló énekversenyt, ami meglehetősen nívós és a zsűriben is igen nagy nevek vannak. El is jutott egészen a döntőig persze, és mindannyian nagyon szorítottunk érte. Egyik barátnőmmel kitaláltuk, hogy mi lenne, ha a szurkolás jegyében egyen pólókban mennénk el a versenyre.

Mindenkinek nagyon tetszett az ötlet, már csak egy póló készítő oldalra volt szükségünk. Hamar rátaláltam egy nagyon jó weboldalra, a lolmarkt.hu-ra. Itt egyedi pólók készítésével foglalkoznak leginkább, de van a repertoárjukban szájmaszk, pulcsi és fémpohár is, persze mind-mind egyedi mintákkal. Rengeteg kategóriában lehet náluk pólót találni, és mindegyik nagyon vicces és jópofa. Mivel náluk van egy olyan opció, hogy ha felhívod őket és elmeséled az elképzelésed, akkor segítenek a megvalósításban, ezért én is így tettem és nagyjából egy 20 perces beszélgetés után sikerült megbeszélnünk minden részletet. Nagyon szuper mintát terveztek nekünk, nagyon tetszett mindenkinek. Még jó, hogy az ügyfélszolgálatos csajszi felhívta a figyelmem, hogy a méretválasztásnál legyek körültekintő, mert a megszokottnál kissé eltérő lehet.

A webshopon kívül, még 12 boltjuk van az országban, ahol személyesen is lehet vásárolni és rendelni. Szerencsékre pedig itt Miskolcon is volt egy, így a szállítás helyett elmentem hozzájuk, hogy ott tudjam átvenni a rendelést. Miskolcon kívül amúgy, Szigetszentmiklóson, Egerben, Debrecenben, Nyíregyházán, Soroksáron, Maglódon, Budakalászon, Dunakeszin és Budaörsön is van boltjuk. Igazából 1-2 nap alatt kiküldik a pólókat, de ha még délelőtt 10-11 előtt leadod a rendelést, akkor még aznap tuti, hogy megcsinálják, és ha olyan szerencsés vagy, mint én, és a te közeledben is van ilyen üzlet akkor akár még aznap át is veheted.

Érdemes kötni méretbiztosítást is, ez mindössze csak 190 forint, és így ha esetleg mégse lenne jó a kiválasztott méret, akkor egyszeri alkalommal tök ingyen kicserélik neked a kívánt méretre, ezzel pedig megúszod az 1980 forintos szállítási költséget is.

Niki nagyon meghatódott a pólók láttán, azt mondanom sem kell pedig, hogy a versenyt is megnyerte!