Tartsunk mindig otthon tartalék patront, ha sokat nyomtatunk!

Szponzorált tartalom

Nyomtató alkatrész hu

Nyomtató alkatrész hu

Belefutottam nemrég egy írásba a neten, mely segít belőni, milyen gyakran érdemes új patront vennem a nyomtatómba, és mikor kell aggódnom, hogy talán már nem lesz elégséges a tintamennyiség…

Ez a cikk a nyomtatoalkatresz.hu oldalon jött szembe, amely oldal viszont meg is győzött arról, hogy inkább rendeljek többet, mintsem, hogy rosszkor fogyjon el. Na, nem ám valamilyen marketing eszközzel tették ezt. Pusztán csak az akcióikkal – merthogy tőlük mindenféle toner és patron rendelhető ott is -, és az ingyenes kiszállítás lehetőségével, ami még jelenleg is él az oldalukon, mikortájt ezeket a sorokat írom!

Az akcióik az áraiknál is vonzóbbak talán. A többes rendelési kedvezmény különböző termékek esetén is igénybe vehető, így külön jól jöhet irodáknak mondjuk, vagy bármilyen munkahelynek, ahol lehetséges, hogy több eszköz is van erre fenntartva, vagy épp többféle nyomtatóval dolgoznak. Akkor is akciósan rendelhetjük a második termékek, ha egy fekete patron mellé egy ugyanolyan színeset rendelünk mondjuk – de ez csak egy példa.

Az írásuk, amit említettem pedig pusztán csak önzetlen, tájékoztató jellegű kedves kis segítség. Ilyen segítségből egyébként akad bőven a részükről. Ha a tintapatronokra keresünk, gyártó szerint a „Nyomtató alkatrész hu” domainen tehát, több gyártó szerinti aloldal alján olvashatunk magukról a márkákról, és azok jellegzetességeiről a nyomtatás területén. Magyarán sokat segítenek abban a döntésben is, hogy milyen eszközt vásároljunk otthonra.

Ugyanezt megteszik külön patron- és tonertípusokra lebontva például. Tehát attól függően, hogy lézernyomtatót, vagy tintasugaras gépet szeretnénk, más dolgokról olvashatunk a HP kapcsán a „Toner”, és másról a „Tintapatron” menüpont alatt. És, például pont a HP-ról rengeteget megtudhatunk mindkét almenüben.

Olyan mennyiségben, amilyenben mi mondjuk az irodában nyomtatunk, szükség van tényleg óriási kapacitásra, így külön örültem, hogy mindenféle, utángyártott toner is beszerezhető a Nyomtató alkatrész hu oldaláról. Egybeírva, a „hu” előtt ponttal érhetitek el az oldalt, ha valamiért nem működne a link. De próbáljátok ki, kattintsatok rá, és magatok is látni fogjátok! A bőség zavara… A papírral szintén ez a helyzet: az olcsóbb papíroktól az egészen prémiumnak és különleges dolognak számító fotópapírig, széles a skála, amiből rendelhetünk tőlük. A4-es, A3-as, A2-es és mindenféle akad, és a kiszerelés is változó. Van például csak 20 lapos kiszerelés is, de a határ szinte a csillagos ég innen felfelé, hogy a papírhengereket ne is hozzam ide, ami szintén akad bőven. Szóval, ha nyomtatás, akkor ők a legjobbak: nyomtatoalkatresz.hu.