Jó vétel a Xiaomi Redmi Note 4 Pro

Xiaomi Redmi Note 4 Pro

A Huawei-nek már bejött ez a stratégia. Úgy tűnik, hogy a Xiaomi is követi a befutott kínai gyártó példáját. Elég csak szemügyre venni a Xiaomi Redmi Note 4 Pro telefont és az első, ami fel fog tűnni, hogy milyen alacsony áron juthatunk hozzá, holott ez egy kiváló készülék.

Más cégek egy ilyen kategóriájú telefont sokkal magasabb áron kínálnak. A kínai márkákat kételkedve fogadták szerte a világon, ám most már kijelenthetjük, hogy némelyik cégnek olyan vállalatokat sikerült lekörözni, mint például a Sony, aminek igencsak megcsappantak az eladásai az okostelefonok terén.

A Xiaomi Redmi Note 4 Pro azonban tarolt egész Európában, többek között hazánkban is. Rengetegen választották ezt a telefont, de nemcsak az alacsony ára miatt, hanem azért is, amit ezért cserébe nyújtani tud. Az akku sokáig bírja egyetlen töltéssel, akár 2 napig is normál használat mellet, ami azért nagy szó a mai felhozatalt tekintve.

A Xiaomi Redmi Note 4 Pro képernyő mérete szintén sokaknak előnyös lehet, mivel egyre többen részesítik előnyben a nagy kijelzős készülékeket.